Årsmøte og Generalforsamling 10. juni

Generalforsamling og Årsmøte den 10. juni gjennomføres også i år digitalt. Generalforsamlingen er kun for medlemmer, mens Årsmøtet/Webinaret er åpent for alle. Årets Emil-pris (energi- og miljøpris) vil bli delt ut under webinaret. 

Les mer

Årsrapporten for 2020

Norsk Energis årsrapport for 2020 foreligger nå. Der kan du blant annet finne Styrets årsberetning og årsregnskapet samt en presentasjon av noen av prosjektene vi har jobbet med gjennom året.

Les mer

Langskip har kastet loss

Langskip har kastet loss

Like før jul vedtok Stortinget å støtte regjeringens plan om gjennomføring av et norsk demonstrasjonsprosjekt for CO₂ -håndtering som omfatter fangst, transport og lagring av CO₂. Prosjektet har fått navnet Langskip. Nå har arbeidet startet – og Norsk Energi er med.

Les mer

Marie Haugen Trondheimskontor

Norsk Energi åpner Trondheimskontor

Fra 15. februar er Norsk Energi også lokalisert i TrondheimEtter åtte år ved Norsk Energis hovedkontor i Oslo, har seniorrådgiver Marie Haugen tatt med seg både familien og jobben, og flyttet hjem til røttene i Trondheim. 

Les mer

Solenergi i Russland

Solenergi i Russland

Et 37 kW solkraftverk ble satt i drift i landsbyen Kimovaara i Republikken Karelen (Nordvest-Russland) i slutten av 2019. Etter å ha vært syv måneder i drift, kuttet dette solcelleanlegget dieselforbruket med 33% i gjennomsnitt. Integrering av dette anlegget i Kimovaaras energisystem var et komplisert teknisk utfordring og feilsøking måtte gjennomføres. Etter redesign av systemet ble alle tekniske og logistiske problemer løst.

Les mer

Enova og energitiltak i bygg

Byggeiere, borettslag og sameier bør kjenne sin besøkelsestid når det gjelder kartlegging og innføring av energisparende tiltak i bygg. Enova har fått tilført friske penger fra regjeringen til gjennomføring av slike tiltak. Norsk Energi kan bidra med energikartlegging, forslag til tiltak og Enova-søknader.

Les mer

Norsk Energi
  • Hoffsveien 13

  • P.b. 27 Skøyen

  • N-0212 Oslo

  • +47 22 06 18 00

  • E-post: 

Følg oss