Miljøledelse

Miljøledelse

Systematisk miljøstyring ved hjelp av et godt tilrettelagt miljøledelsessystem bidrar til å sikre miljøprestasjonen og styrker grunnlaget for kontinuerlig forbedring. Dette vet vi er viktig for mange av våre kunder.

God miljøstyring sikrer at utslipp til luft/vann/jord holdes innenfor fastsatte krav og mål, energiforbruket og avfallsvolumet blir redusert, og at effektive og varige tiltak gjennomføres på bærekraftig - og ikke minst - lønnsom måte. Alt dette vil kunne gi god profileringseffekt og styrke virksomhetens posisjon.

En viktig suksessfaktor er at miljøvurderinger er en integrert del av bedriftens faste beslutnings- og budsjettprosesser. Når vi bistår med utvikling og implementering av miljøledelsessystemer foregår det i nært samarbeid med kunden, og vi legger vekt på å koordinere miljøledelsessystemet med bedriftens eksisterende systemer for internkontroll, kvalitets- og energistyring.

En annen suksessfaktor er å finne frem til klima- og miljøindikatorer som er enkle å følge opp, synliggjør forbedringer i miljøprestasjonene og egner seg for sammenligninger. Alt dette gjør Norsk Energi til et trygt valg som rådgiver for innføring eller oppdatering av systemer for miljøledelse.

Kontakt

 • Kjell Olav Nerland
  Kjell Olav Nerland

  Spesialrådgiver
  91 13 72 06
  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  Les mer

 • Dag Borgnes
  Dag Borgnes

  Seniorrådgiver
  99 79 60 87
  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  Les mer