Kurs i energiledelse

Vi arrangerer to kurs i energiledelse; introduksjonskurs og påbygningskurs. Kursene arrangeres i hovedsak som fysisk kurs, men kan etter avtale arrangeres digitalt via Teams.
Mer informasjon om disse kursene inkl. program og praktisk informasjon som pris, avbestillingsregler etc finnes via menyen.

Energiledelse dreier seg om samspill mellom mennesker, teknologi og organisasjon. Kursene, som gjennomføres i samarbeid mellom Norsk Energi og DNV, vil gi en helhetlig forståelse for hvordan et system for styring av energibruk gir bidrag til energieffektivisering. Mer informasjon om energiledelse.

Den internasjonale standarden NS-EN ISO 50001, er et nyttig verktøy og referanse for bedrifter som ønsker kontinuerlig og systematisk målrettet forbedring av energiytelsen. Deltagerne vil få en innføring i de prinsipper, begreper og krav som ligger i den nye reviderte standarden som ble publisert i 2018. (Standarden fås kjøpt hos Norsk Standard.)

Tid og sted for kursene finner du i kursoversikten nedenfor.

Praktisk informasjon (pris, avbestillingsregler etc) om kursene.

Kontakt oss
Kurskoordinator Anne Evensen tlf. 22 06 18 91 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Har du faglige spørsmål?  Kontakt: 
Hans Even Helgerud, tlf 918 05 045 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

2 176 no events38f6c2fe465c833107ee3b7433fc2a82