Praktisk informasjon - Oppdateringskurs

Oppdateringskursene (3 dager), som er en del av de ordinære kjeloperatør- og kjelpasserkursene, starter onsdag kl 09.30 og varer til ca kl 18.30. Torsdag starter kurset kl 08.30 og varer til ca kl 18.30. Kurset avsluttes med skriftlig eksamen fredag morgen.

Arrangør
Norsk Energi, p.b. 27 Skøyen, 0212 Oslo - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Varighet:
To dager + eksamen på 3dje dag.  (onsdag - fredag)

Kursmateriell
Blir utlevert ved fremmøte til kurset

Kursavgift inkl. eksamensgebyr
Medlemmer:            kr 7 100,-
Ikke medlemmer:   kr 7 600,-

Priser fra 1. januar 2024
Medlemmer:            kr 7 500,-
Ikke medlemmer   kr 8 000,-

NB! I kursavgiften inngår kursmateriell og eksamen, men ikke kost og losji.
Sertifikatgebyr kommer i tillegg - mer informasjon.

Påmelding
Gjøres ved å klikke på aktuelt kurs i oversikten over alle kursene.
Det er bindende påmelding til alle våre kurs.

Påmeldingsfrist: 4 uker før kursstart.
Ved påmelding mottar du en epost med informasjon om at påmeldingen er registrert, og ca 4 uker før kursstart vil du per epost få tilsendt mer detaljer om kurset.

Avbestilling
Ved avbestilling belastes et gebyr på kr. 1200,- per deltaker. Ved avbestilling senere enn 4 uker før kursstart, eller ikke møter opp på kurset, belastes hele kursavgiften samt hele pensjonsprisen for hotellet dersom det er bestilt via Norsk Energi.
Norsk Energi tar forbehold om kansellering av kurs ved for få deltagere, og i dette tilfelle vil man få beskjed straks etter påmeldingsfristen.

Hotell
Hotellrom bestilles av Norsk Energi i henhold til påmelding. Pensjonspris, som varierer på de forskjellige kursstedene, blir oppgitt i kursbekreftelsen eller ved henvendelse til kurskoordinator.
Vær oppmerksom på at deltagere som ikke bor på kurshotellet må betale en «dagkonferansepris» til hotellet for opphold, lunsj og kaffe.
Hotellregningen gjøres opp av den enkelte, direkte til hotellet.

Når det gjelder kurs i Trondheim i 2020 blir disse arrangert på Britannia Hotel som har en litt høyere helpensjon-/dagpakkepris enn de andre kurshotellene.

Sertifikat
Det søkes om sertifikat etter at man har bestått eksamen. Søknader om sertifikat og priser finner du her.

Personvern
Les våre retningslinjer for personvern.