Ny teknologi

Ny teknologi

Norsk Energi har i de senere år hatt en sentral rolle i kommersialiseringen av prosessanlegg basert på innovativ teknologi. VI bistår gründere og teknologibedrifter med den kritiske fasen med oppskalering fra pilot- og demonstrasjonsanlegg til fullskala kommersielle prosessanlegg. I tillegg bidrar vi med fagekspertise ifm. prosjektering, bygging og testing av pilotanlegg.

Typisk for denne typen anlegg er at en gründer eller teknologiutvikler har en kjerneteknologi som de ønsker bygge et komplett og energieffektivt prosessanlegg rundt. At anlegget har lavt energiforbruk og at spillvarme nyttiggjøres internt i prosessen er ofte en nøkkelfaktor til et godt business case.

Norsk Energis styrke i denne sammenheng er utstrakt teoretisk og praktisk erfaring med termiske energisystemer, prosessintegrasjon og design av hjelpesystemer som omgir kjerneteknologien. Vi jobber etter en flerfaglig tilnærming og dekker alle fagområder som prosessteknikk, konstruksjon og prosessautomasjon. I tillegg har vi undertjenester innen miljø og teknisk sikkerhet.

Nedenfor er det gitt noen hovedområder innen nye teknologitrender hvor Norsk Energi har en sentral rolle:

Kontakt

 • Paul Ystad
  Paul Ystad

  Seniorrådgiver
  97098833
  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  Les mer

 • Ronny Valjord
  Ronny Valjord

  Avdelingsleder
  41 20 65 92
  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  Les mer