Solenergi i Russland

tirsdag, 10 november 2020.

Et 37 kW solkraftverk ble satt i drift i landsbyen Kimovaara i Republikken Karelen (Nordvest-Russland) i slutten av 2019. Etter å ha vært syv måneder i drift, kuttet dette solcelleanlegget dieselforbruket med 33% i gjennomsnitt. Integrering av dette anlegget i Kimovaaras energisystem var et komplisert teknisk utfordring og feilsøking måtte gjennomføres.  Etter redesign av systemet ble alle tekniske og logistiske problemer løst.

Dette prosjektet ble ledet av Norsk Energi og ANO Energy Efficiency Centre i Karelia med økonomisk støtte fra Nordic Environmental Finance Corporation.  Les mer informasjon om dette prosjektet og om spesifikke "nordiske" aspekter av off-grid solenergi og se youtube video på
https://kaeec.org/en/news/9802.html  og
https://www.youtube.com/watch?v=vteHWw9EzQo&feature=youtu.be

Kontakt: Sergei Faschesky

Solenergi i Russland fra Sergei 101120 450x

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.