Nettbaserte kurs i energiledelse

fredag, 14 august 2020.

Norsk Energi tilbyr for første gang deltagelse på energiledelseskurs via kommunikasjons-plattformen Teams den 15. og 16. september. Koronasituasjonen gir en begrensning på 9 deltagere i vårt kurslokale, men med vår moderne møteromsløsning kan du delta fra din arbeidsplass eller hjemmekontor.   

Du kan nå velge å delta fysisk eller digitalt på introduksjons- og påbygningskurs i energiledelse 15. og 16. september. Ved å delta digitalt sparer du både penger, reisetid og klimagassutslipp.

Nærmere informasjon om kursene og påmelding  

Tabellen under gir en oversikt over kurskostnader.

 Kurskostnad – energiledelse (per kurs)  Medlem Ikke medlem
 Deltakelse i kurslokale  kr 4 400,- Kr 4 900,-
 Deltakelse via Teams  kr 4 000,- Kr 4 500,-

Ta kontakt med Hans Even Helgerud (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., 918 05 045) dersom du har spørsmål eller ønsker nærmere informasjon om våre kurs innenfor energiledelse. Vi kan også avholde bedriftsinterne kurs.  

Mer informasjon om energiledelse. 

Energiledelse 450x    

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.