Generalforsamling og Årsmøte 15. juni

Norsk Energis Generalforsamling og Årsmøte den 15. juni 2023 avholdes hos Nationaltheatret Konferansesenter, Haakon VIIs gate 9, Oslo. Generalforsamlingen er kun for medlemmer, mens Årsmøtet er åpent for alle. Årets Emil-pris (energi- og miljøpris) vil bli delt ut under Årsmøtet. 

Dagen starter med Generalforsamlingen kl 12.00 og sakspapirer vil bli sendt til medlemmene. I etterkant av Generalforsamlingen, som kun er for medlemmene, vil vi gjennomføre Årsmøte med spennende og dagsaktuelle temaer etterfulgt av båttur med middag på Oslofjorden. Årsmøtet og båttur er åpent for alle.  Påmelding.

Før Generalforsamling og Årsmøtet inviteres det til et gratis seminar om energikartlegging fra kl 10.00 - 12.00 - mer informasjon og påmelding.

Program:

 • Kl 12.00:  Registrering

 • Kl 12. 15: Generalforsamling (kun for medlemmer)

 • Kl 12.30:: Lunsj

 • Kl 13.00: Årsmøteåpning ved Jon Tveiten, adm. dir., Norsk Energi

 • Kl 13.05: Bladet "Norsk Energi" har 100-årsjubileum v/ redaktør Hans Borchsenius, Norsk Energi
  I 1923 begynte Norsk Dampkjelforening å utgi «Meddelelser fra Norsk Dampkjelforening». Det kan trygt slås fast at dette er Norges eldste energifaglige tidsskrift. Det har utkommet regelmessig i 4 ganger i året, nå under navnet «Norsk Energi». Mer informasjon.

 • Kl 13.20: Enova er fortsatt på energisporet - resultater og tanker videre v/ Marit Sandbakk, energirådgiver Enova
  Siste års endringer i energimarkedet med knapphet på elektrisk kraft og høye energipriser gjør at også Enova må tenke nytt i sine støtteprogrammer. Vi får høre mer om Enovas videre tanker.

 • Kl 13.40: Produksjon av bærekraftig syntetisk drivstoff på Herøya v/ Rune Løvstad, Nordic Electrofuel
  Ved å benytte CO2 fra Eramet sin fabrikk på Herøya og vann har Nordic Electrofuel planer for å bygge en pilotfabrikk med årlig produksjon av 10 millioner liter/år syntetisk, bærekraftig drivstoff til bruk i luftfarten.

 • Kl 14.10: CarbonWorks Haslestad – produksjon av biokarbon og energi fra biprodukter fra sagbruk v/ Cecilie Sandtrø, prosjektleder WAI Environmental Solutions AS.
  WAI Environmental Solution skal etablere en pyrolysefabrikk på Haslestad og utnyttte sagflis, treflis og andre biprodukter fra Bergene Holm for å produsere ca 20 000 tonn biokarbon årlig til bruk i smelteverksindustrien.

 • Kl 14:30: Pause

 • Kl 15.00: Hvordan utvikle fjernvarme og fjernkjøling til nye vekstområder v/ Jomar Sætre, Statkraft Varme
  Gardermoen Næringspark er i sterk vekst. Hvordan utvikler man et fjernvarme- og fjernkjølesystem med liten energileveranse de første årene, men samtidig er forberedt for sterk vekst. 

 • Kl 15.30 Hvordan bygge ut fjernkjøling i Oslo v/ Iren Aanonsen, Hafslund Oslo Celsio
  Hafslund Oslo Celsio har en ambisiøs plan om vekst i fjernkjøleleveranser i Oslo Sentrum. Det må etableres ny infrastruktur for å nå kundene i tillegg til produksjonsanlegg. Vi får høre om Celsios muligheter og utfordringer med å nå sine målsettinger.

 • Kl 16.00: Utdeling av Norsk Energis energi og miljøpris (EMIL-prisen)

 • Kl 16.30:  Båttur  med MS Hvite Ørn. Avgang og ankomst fra Rådhusbrygge 3.  (Båttur slutt ca 21.00)

Påmelding senest fredag 9. juni via denne lenken

eller send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sender du epost trenger vi følgende opplysninger: deltakers navn og tlf nr, bedrift og postadresse. Oppgi også om du deltar på hele arrangementet ev. hvilke deler av det.
For deltagere fra medlemsbedrifter er hele arrangementet gratis for inntil fire personer, mens deltagere utover fire personer og deltagere fra ikke-medlemsbedrifter betaler kr 500,- som inkluderer lunsj og middag.

Velkommen!

Kontakt: Jon Tveiten på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 91 32 42 17.

GF Årsmøte 2023 900x290www.energi.no/tidsskriftet-norsk-energi kan du lese de seneste utgavene av Tidsskriftet Norsk Energi