Rekruttering

Rekruttering og ledige stillinger

Norsk Energi har et unikt faglig og sosialt miljø blant de ansatte. Dette fører til at vi lykkes med å holde på kompetanse og stadig forbedre oss. Som ansatt hos Norsk Energi får du god faglig støtte og blir en del at et godt sosialt miljø. Du får i samråd med leder muligheten til å utvikle deg i den retning du selv ønsker. Hos oss kan du bli fag-spesialist, prosjektleder eller leder.

Vi er alltid på jakt etter nye flinke og hyggelige medarbeidere. På denne siden blir det lagt ut aktuelle stillingsannonser. Om det ikke er utlyst noen stillinger for øyeblikket er du velkommen til å sende en åpen søknad. Skriv en søknad med din motivasjon og bakgrunn for at du ønsker å jobbe hos oss, samt beskrivelse av hvilken avdelingstilhørighet og fagfelt du ønsker å jobbe med. Åpen søknad inkl CV kan sendes til .

Søker du stilling hos Norsk Energi samtykker du til at personopplysingene behandles iht. våre Personvernregler, ref pkt 7.

Ledige stillinger:

25.11.2022: Er du sivilingenør/ingenør med kompetanse innen miljø og teknisk sikkerhet som synes miljø og sikkerhet er viktig og spennende? I så fall kan dette være stillingen for deg. Mer informasjon.
Søknadsfrist: Snarest

13.10.2022: Ved vårt Bergens-kontor søker vi etter en erfaren ingeniør med praktisk forståelse og god prosesskunnskap innen termisk energi. Mer informasjon
Søknadsfrist: Snarest.

15.08.2022: Ledig stilling for sivilingeniør / ingeniør innen termisk energi, Trondheim.
Erfarne kandidater er velkomne til å søke/kontakte oss. Mer informasjon
Søknadsfrist: snarest.

17.05.2022: Ledig stilling for sivilingeniør / ingeniør innen termisk energi, Gjøvik.
Både erfarne og nyutdannede kandidater er velkomne til å søke/kontakte oss. Mer informasjon.
Søknadsfrist: snarest.

Norsk Energi
  • Hoffsveien 13

  • P.b. 27 Skøyen

  • N-0212 Oslo

  • +47 22 06 18 00

  • E-post: 

Følg oss