Rekruttering og ledige stillinger

Norsk Energi har et unikt faglig og sosialt miljø blant de ansatte. Dette fører til at vi lykkes med å holde på kompetanse og stadig forbedre oss. Som ansatt hos Norsk Energi får du god faglig støtte og blir en del at et godt sosialt miljø. Du får i samråd med leder muligheten til å utvikle deg i den retning du selv ønsker. Hos oss kan du bli fag-spesialist, prosjektleder eller leder.

Vi er alltid på jakt etter nye flinke og hyggelige medarbeidere. På denne siden blir det lagt ut aktuelle stillingsannonser. Om det ikke er utlyst noen stillinger for øyeblikket er du velkommen til å sende en åpen søknad. Skriv en søknad med din motivasjon og bakgrunn for at du ønsker å jobbe hos oss, samt beskrivelse av hvilken avdelingstilhørighet og fagfelt du ønsker å jobbe med. Åpen søknad inkl CV kan sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Søker du stilling hos Norsk Energi samtykker du til at personopplysingene behandles iht. våre Personvernregler, ref pkt 7.

Ledige stillinger:

12.02.2024: Ønsker du en stilling hvor du kan bidra til det grønne skiftet? Norsk Energi søker etter ny medarbeider til avdelingen Miljø og sikkerhet. Mer informasjon.
Søknadsfrist: 1. mars.