Norsk Energi Kontroll ute på oppdrag

fredag, 13 september 2019.

Norsk Energi Kontroll, som er spesialist på kontroll av utstyr og anlegg for håndtering av farlig stoff inkl. trykkpåkjent utstyr, er ute på flere hundre kontroller i året, og er i vekst. Hvordan de jobber kan du nå se et eksempel på i vår nye film.

Norsk Energi Kontroll AS (NEK AS) er akkreditert av Norsk Akkreditering og foretar bla. tilstandskontroller og ferdigkontroller.

Er du nysgjerrig på hvordan NEK jobber ute på en kontroll kan du gjerne ta en titt på denne filmen der det foretas en tilstandskontroll på fliskjelene til Akershus Energis fjernvarmesentral på Robsrud, Lørenskog, som leverer fjernvarme til store deler av Lørenskog. 

Oppdragsmengden for Norsk Energi Kontroll vokser og det søkes nå etter en ingeniør med erfaring fra inspeksjon av trykkpåkjent utstyr, med arbeidssted Bergen. Mer informasjon.

Ved behov for ferdigkontroll eller systematisk tilstandskontroll av bedriftens anlegg er det bare å ta kontakt med Øystein Knutsen eller Rick Nakken.

Mer informasjon om NEK finner du på www.norskenergikontroll.no

 

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.