Norsk Energi åpner Trondheimskontor

tirsdag, 16 februar 2021.

Fra 15. februar er Norsk Energi også lokalisert i Trondheim. Etter åtte år ved Norsk Energis hovedkontor i Oslo, har seniorrådgiver Marie Haugen tatt med seg både familien og jobben, og flyttet hjem til røttene i Trondheim. 

- Det var helt ideelt å kunne ta med seg jobben da vi skulle flytte. Norsk Energi er en flott arbeidsplass som jeg ikke ønsket å forlate. Flere av kundene våre holder til i Trøndelag, og nå blir det enda enklere å følge opp disse.

Det nye kontoret er lokalisert i Pirsenteret Næringspark, på Brattøra, ikke langt fra Trondheim sentrum. Det er et moderne næringsbygg som huser et hundretalls bedrifter. Kontoret, som er en del av et kontorfellesskap, har blant annet tilgang på møte- og konferanserom, kantine mm.

Fra før har Norsk Energi avdelings- og satelittkontorer i Oslo, Bergen, Gjøvik, Fredrikstad, Stavanger og Arendal. (se kontaktdata)

Kontakt: Marie Haugen, tlf 99 77 94 69 eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Marie Haugen leder Norsk Energi sitt nye Trondheimskontor. Marie Haugen leder Norsk Energi sitt nye Trondheimskontor.

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.