Kjeloperatørkurs og kjelpasserkurs

Kjelpasserkurs           Alle som har et kjelanlegg for damp eller hetvann, dimensjonert for 110 grader eller mer (ref sikkerhetstermostaten - ikke hva det kjøres på av temperatur) og med effekt lik eller over 0,5 MW, må ha gyldig kjelpassersertifikat eller kjeloperatørsertifikat for å betjene det. Alle sertifikat må fornyes hvert 5. år.

Kjeloperatørkurs og kjelpasserkurs er beregnet på personell som skal betjene eller har ansvar for kjelanlegg. Kursene med bestått eksamen og innfridd praksiskrav fører til kjeloperatørsertifikat eller kjelpassersertifikat i samsvar med DSBs "Forskrift om brannfarlig, reaksjonsfarlig og trykksatt stoff samt utstyr og anlegg som benyttes ved håndtering"

Mer informasjon om kursene (innhold etc.) og forskjellen på kjeloperatør- (trinn 1) og kjelpasserkurs (trinn 2). Mer informasjon om regelverket.

Våre kursinstruktører er ansatt i Norske Energi, er erfarne og engasjerte, og arbeider med kjelsystemer til daglig. Kursene gir deg verdifull kunnskap og du får et omfattende kursmateriell du har nytte av i ditt daglige arbeid i forbindelse med driftingen av kjelanlegg. På kurset gjennomføres også gruppeoppgaver. Kursene avsluttes med skriftlig eksamen. Sertifiisering foretas i etterkant av bestått eksamen.

Praktisk informasjon om kursene kl. priser, etc.

Tid og sted samt påmelding til kursene finner du i kursoversikten nedenfor.

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål knyttet til kursene eller sertifikater.
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 22 06 18 91.

Er kurset du ønsker å delta på fullt, men du ønsker å stå på venteliste kan du sende en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Påmelding: Klikk på aktuelt kurs i oversikten nedenfor

6 165 no events741dd146a4b82f842191ff2f15a4664d