OP815 Oppdateringskurs FULLT

Fra 01. november 2023 09:30 frem til 03. november 2023 11:00

Pris:
kr 7600,- for ikke medlem
Kr 7100,- for medlem

Dette kurset er beregnet på personell som skal betjene og vedlikeholde kjelanlegg, eller har ansvar for kjelanlegg, og som har behov for å bli oppdatert på dagens regelverk - med fokus på sikkerhet, økonomisk drift og miljø. Dessuten personell som i begrenset omfang har arbeidet med kjelanlegg den senere tid og som skal resertifisere sitt kjeloperatør-/kjelpassersertifikat.
Kurset er også for dem som har glemt å fornye sertikatet innen utløpsdato.

Mer informasjon om resertifisering.

For best mulig utbytte av kurset anbefaler vi deltagere som skal resertifisere sitt kjelpassersertifikat å melde seg på Oppdateringskurs ved et av kjelpasserkursene.

Her finner du Praktisk informasjon om kursene inkl. priser, regelverket inkl krav til praksis, eksamen samt søknadsskjema for sertifikat.

Avbestilling
Ved avbestilling belastes et gebyr på kr. 1200,- per deltaker. Ved avbestilling senere enn 4 uker før kursstart, eller ved uteblitt oppmøte til kursstart, belastes hele kursavgiften samt hele pensjonsprisen for hotellet dersom det er bestilt via Norsk Energi. Mer informasjon.

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål knyttet til kursene eller sertifikater.
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 22 06 18 91

Er kurset du ønsker å delta på fullt, men du ønsker å stå på venteliste kan du sende en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..