Spesialrådgiver
Norsk Energis IT-ansvarlig

Energisystemer i bygg

tlf +47 95 10 56 33

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
LinkedIn

Hallstein Brandal

Hallstein er utdannet sivilingeiør maskin fra UCSB (1990), og har sertifisering innen prosjektledelse, samt kursing inne SHA, offentlig innkjøp m.m.

Han har bred kompetanse innen alt fra prosjektering av varme rørsystemer innvendig og utvendig, tankanlegg for olje/bioolje, samt kjelanlegg for elektrode, flis og pellet, bioolje og gass. Han er også en god ressurs for feilsøking og kontroll av vannbårne varmeanlegg.

I tillegg har han lang erfaring innen ledelse, administrasjon og HMS-arbeid. Dette er erfaring opparbeidet ved Norsk Energi, avdelingsledelse for Fjernvarme og fornybar energi i 10 år, og 2 år for Energisystemer i bygg, samt et tidligere engasjement som leder for industrirørleggervirksomheten i Eide og Hauge AS. Han har også hatt prosjektledelse, prosjekteringsledelse og byggeledelse for en rekke større og mindre fjernvarmeutbygginger, der de største prosjektene har vært Hoff varmesentral (120 MW oljekjeler), Rodeløkka varmesentral (100 MW biooljekjel), Haraldrud 56 MW pellet/pulver-kjel, samt Solør CHP på Kirkenær (forurenset returtreflis).

Hallstein er lokalisert ved vårt hovedkontor på Skøyen, Oslo.