Spesialrådgiver
Automasjon
Avdeling Industri

90 83 80 70
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Erik Bostad

Erik Bostad er utdannet ingeniør i konstruksjons- og energiteknikk (1984) med påbygging innen prosesstyring og regulering (1986), har i tillegg utdannelse innen markedsføring (1989). Etter nærmere 18 år som prosjektingeniør innen automasjon og prosjektledelse hos Norske Skog og Jaakko Pöyry med spesiell vekt på detaljprosjektering, funksjonsbeskrivelse, instrumentering, ventilstyringer og idriftsettelse av prosesskontrollsystemer for Papir og Masseindustrien begynte han hos Norsk Energi i 2004. I Norsk Energi har han blant annet vært disiplinleder automasjon på større og mindre prosjekter for varmesentraler og kundesentraler for fjernvarme, og vært disiplinleder for instrumentering og styresystemer på større energigjenvinningsprosjekter i industrien.

Ta kontakt med Erik dersom dere ønsker bistand med:
- Styringsfilosofi og funksjonsbeskrivelser for SRO-systemer i termiske energianlegg
- Vurderinger av instrumentering, reguleringsventiler, styresystemer, nettverksløsninger og motorer/frekvensomformere til industrianlegg.
- Tilbudsarbeid og teknisk beskrivelse av SRO for termiske energianlegg
- FAT, SAT, commissioning og idriftsettelse av styresystemer.

Erik er lokalisert ved vårt hovedkontor i Oslo.