Eksplosjonssikkerhet i matindustrien

tirsdag, 04 juni 2019.

Norsk Energi holder foredrag om eksplosjonssikkerhet i matindustrien på Teknologisk Matforums temadag 12. juni 2019.

Teknologisk Matforums formål er å holde sine medlemmer faglig oppdatert ved å være en møteplass for næringsmiddelbransjen De arrangerer derfor temadag onsdag 12.juni 2019 på Felix Konferansesenter, Aker Brygge i Oslo, med tittelen "Krisekommunikasjon, risikovurdering og sporbarhet».

Hvordan man håndterer en krise i matindustrien er avgjørende for hvor raskt man er «på banen» igjen. Dessverre kan ingen tro at intet vil oppstå - for både salmonella, listeria og andre trusler finnes. Gode rutiner må være på plass på forhånd for å unngå, men også for å takle hendelsene som kan oppstå på best mulig måte.

Spesialrådgiver Torvald Stemsrud, Norsk Energi, har arbeidet med eksplosjoner i blant annet matvareindustriens produksjonsprosesser og tilknyttet utstyr. Han vil med bakgrunn i egne og andres erfaringer omtale hva som skjer og hvordan man med kunnskap om dette kan unngå at de repeteres.

Mer informasjon om Teknologisk Matforum og arrangementet

Kontakt: Torvald Stemsrud

Illustrasjonsfoto: Norsk Energi  

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.