Eksplosjonssikkerhet i matindustrien
Norsk Energi holder foredrag om eksplosjonssikkerhet i matindustrien på Teknologisk Matforums temadag 12. juni 2019.
Teknologisk Matforums formål er å holde sine medlemmer faglig oppdatert ved å være en møteplass for næringsmiddelbransjen De arrangerer derfor temadag onsdag 12.juni 2019 på Felix Konferansesenter, Aker Brygge i Oslo, med tittelen "Krisekommunikasjon, risikovurdering og sporbarhet».
Hvordan man håndterer en krise i matindustrien er avgjørende for hvor raskt man er «på banen» igjen. Dessverre kan ingen tro at intet vil oppstå - for både salmonella, listeria og andre trusler finnes. Gode rutiner må være på plass på forhånd for å unngå, men også for å takle hendelsene som kan oppstå på best mulig måte.
Spesialrådgiver Torvald Stemsrud, Norsk Energi, har arbeidet med eksplosjoner i blant annet matvareindustriens produksjonsprosesser og tilknyttet utstyr. Han vil med bakgrunn i egne og andres erfaringer omtale hva som skjer og hvordan man med kunnskap om dette kan unngå at de repeteres.
Mer informasjon om Teknologisk Matforum og arrangementet.
Kontakt: Torvald Stemsrud