Øystein Knutsen ny daglig leder i Norsk Energi Kontroll AS

tirsdag, 08 november 2016.

Øystein Knutsen tiltrådte 1. november som den første daglige lederen i Norsk Energi Kontroll (NEK) på full tid, og gleder seg til å ta fatt på videreutviklingen av NEK. Han kommer fra Inspecta AS.

Øystein Knutsen ny daglig leder i NEKØystein tar nå fatt på videreutviklingen av NEK samtidig som han skal videreføre det gode arbeidet som allerede er gjort og gjøres i NEK.Norsk Energi Kontroll AS (NEK AS) er datterselskap av Norsk Energi og er akkreditert for å utføre uavhengig ferdigkontroll og systematisk tilstandskontroll av anlegg med høy risiko i henhold til Forskrift om brannfarlig, reaksjonsfarlig og trykksatt stoff og utstyr og anlegg som benyttes ved håndteringen (DSB, 2009).

Øystein Knutsen har ingeniørutdannelse fra universitetet i Agder ved linjen fornybar energi. Har etter utdannelsen jobbet 4 år i Inspecta AS med sertifisering og kontroll. Han har arbeidet med sertifisering av nytt utstyr i henhold til forskrift om trykkpåkjent utstyr (PED), og kontroller i henhold til forskrift om håndtering av farlig stoff blant annet ferdigkontroller, tilstandskontroller, skadeanalyse og oppfølging av modifikasjoner og reparasjoner. Knutsen har erfaring fra ulike kontrolloppdrag knyttet til kjeler og anlegg for produksjon av damp og hetvann, produksjonsanlegg for naturgass, anlegg for oppbevaring, omtapping og forbruk av naturgass og propan.

- Jeg finner inspirasjon i å jobbe for økt sikkerhet og liker meg veldig godt i denne bransjen. Det er en fantastisk mulighet å få jobbe med videreutviklingen av Norsk Energi Kontroll og det er med stor iver jeg nå setter i gang. Jeg ser frem til å bistå kunder med myndighetspålagte kontroller, men også å kunne levere en tjeneste som øker kundenes «oppetid» og driftssikkerhet, sier Øystein.

Mer informasjon om Norsk Energi Kontroll.

Kontakt Øystein Knutsen, tlf. 469 81 802, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.