Optimalisering av kjølesystemet i Barcode

fredag, 21 mars 2014.

Norsk Energi er engasjert av de nye eierne bak kjølesentralen for Barcode-rekka i Bjørvika for optimalisering av hele systemet fra kjøleproduksjon til utnyttelsen i byggene.

Det er eierne DnB Næringseiendom, Braathen Eiendom, KLP Eiendom og Oslo S Utvikling som ønsket å både sikre leveransen til leietakerne og optimalisere systemet, derfor engasjerte de Norsk Energi som har bred kompetanse på området. 

- Normalt jobber Norsk Energi kun på produksjons- og distribusjonssiden, men her har vi fått mulighet til å se på helheten. Byggenes sentralkjølesystemer påvirker i høyeste grad effektiviteten i førstnevnte systemer, og det er svært tilfredsstillende å få jobbe med hele prosessen fra A-Å. De første konkrete resultatene forventes klare ifbm oppstart av kjølesesongen i mai 2014, sier Stein Randby i Norsk Energi.

Kontakt: Johan M. Grinrød

Les gjerne mer om prosjektet i Årsrapporten for 2013, side 12.

Saken er oppdatert i mai 2014 (Årsrapporten for 2013).
Saken er oppdatert med ny kontaktperson.

Barcode-rekka i Bjørvika i Oslo. Foto: Anne Evensen

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.