Norsk Energi resertifisert som Miljøfyrtårnbedrift

tirsdag, 22 januar 2019.

Norsk Energi har vært Miljøfyrtårnsertifisert siden 2012, og i desember 2018 ble vi resertifisert for 3 nye år.

Miljofyrtarn 200pxFra 2018 innførte Miljøfyrtårn nye kriteriesett. For Norsk Energi innebærer det blant annet nå et eget sett med kriterier for byggherre, arkitekter og prosjekterende.

Miljøfyrtårn, som er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar, har nylig fått anerkjennelse av EU-kommisjonen, og er den første gitt til et nasjonalt miljøledelsessystem i Europa.

Dette sidestiller Miljøfyrtårn med ISO-14001 og EMAS i offentlige anbudsprosesser.

Kontakt: Stine B. Torstensen 

Mer informasjon om Miljøfyrtårn.

 

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.