Ledige stillinger for sivilingeniør/ingeniører innen termisk energi

fredag, 04 juni 2021.

Norsk Energi søker sivilingeniør/ingeniører innen termisk energi til våre kontorer i Oslo, Gjøvik, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Kjelanlegg-200x250

Vi tilbyr et vidt spekter av tjenester innen termisk energi, og arbeider med ulike prosjekter innen energieffektivisering, varmegjenvinning, varme- og kjøleproduksjon samt varme- og kjøledistribusjon. Våre hovedtjenester er rådgivning, utredninger og prosjektering og vi jobber mot fjernvarme- og byggmarkedet, samt mot industri
Vi er ca. 75 sivilingeniører/ingeniører totalt og vi ønsker nå å styrke gruppen med flere personer som har god prosesskunnskap innen termiske energisystemer. Både nyutdannede og kandidater med relevant erfaring oppfordres til å søke. Vi ønsker søkere til kontorene i Bergen, Gjøvik, Trondheim, Stavanger og hovedkontoret i Oslo. Ut ifra faglig profil, ønske om arbeidssted og interessefelt vil den rette kandidaten bli plassert i en av disse avdelingene.

Aktelle arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgavene vil være varierte og vil bli tilpasset den enkeltes kvalifikasjoner og interesse­felt. Følgende arbeidsoppgaver kan være aktuelle:

 • Tekniske beregninger
 • Utarbeide tekniske løsninger for termiske energianlegg
 • Teknisk vurdering og feilsøking i eksisterende prosessanlegg
 • Utarbeide tekniske spesifikasjoner for energisystemer, produksjon og distribusjon
 • Utføre og utarbeide forstudier med byggebudsjetter og lønnsomhetsvurderinger
 • Prosjektledelse, prosjekteringsledelse og byggeledelse.

Du vil arbeide selvstendig i ett eller flere små og mellomstore prosjekter samtidig, der du vil kunne dra nytte av kompetansen «rundt deg». Du vil også jobbe i team i større prosjekter, hvor det også kan være naturlig å inneha rollen som teknisk prosjektleder og lede prosjektene i alle faser fra konseptstudie til prosjektering og realisering

I dagens marked, er det avgjørende at våre rådgivere er flinke med kundekontakt og å markedsføre våre tjenester. Tilegnede teknikker og egenskaper relatert til kundekontakt og presentasjon, vil også bli vektlagt ved evaluering av kandidater.

Kvalifikasjoner
Ideelt ønsker vi oss en praktisk ressurs med noen års relevant erfaring, men ønsker også søknader fra nyutdannede. Kandidater må ha relevant høyere utdanning fra universitet eller høyskole innen energi- og prosessteknikk, kjemisk prosessteknikk eller maskinfag. Relevant industriell arbeidserfaring vil telle positivt, men er ikke et krav.

Vi ser det som en forutsetning med god formalkompetanse innen:

 • Termodynamikk
 • Strømningsteknikk
 • Varmepumper/kjølemaskiner/kjelanlegg
 • Norsk skriftlig og muntlig

Det vil være en fordel å i tillegg ha erfaring/fag innen noe av følgende:

 • Rørleggervirksomhet
 • Energilagring
 • Spillvarmeutnyttelse

Vi kan tilby et arbeidsmiljø med solid faglig støtte, hyggelige og inkluderende kolleger, utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser. 

 • Oslo, Hoffsveien 13, 0275 Oslo
 • Bergen, Damsgårdsveien 131, 5160 Laksevåg
 • Trondheim, Havnegata 9, 7010 Trondheim
 • Stavanger, Professor Hansens vei 7A, 4021 Stavanger
 • Gjøvik, Strandgata 13 A, 2815 Gjøvik

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til: 
Lucy Kongevold Fjermeros, tlf 970 66 973, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsfrist: 15. juni 2021.
Søknadsbrev, CV, karakterutskrifter fra høyskole/universitet og attester sendes: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Angi ønsket arbeidssted i søknaden.

Om Norsk Energi 
Norsk Energi er et ledende kompetansesenter innen termisk energi, etablert i 1916. Virksomheten omfatter rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring innen energi, miljø og sikkerhet. Selskapet har ca 75 høyt kvalifiserte medarbeidere. Hovedkontoret ligger på Skøyen i Oslo, med avdelings­kontorer i Bergen og Gjøvik, samt satellittkontor i Fredrikstad, Arendal, Trondheim og Stavanger.

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.