Gratis miniseminar om energiledelse

mandag, 16 desember 2019.

Energilederforum logo 450x

Energilederforum inviterer i samarbeid med Standard Norge til et gratis miniseminar i Trondheim mandag 27. januar, dagen før Enova-konferansen 2020.

Benytt denne anledningen til faglig oppdatering, inspirasjon og erfaringsutveksling innenfor energiledelse. Energiledelse har relevans for alle typer virksomheter, og på seminaret vil bedrifter fra industri, bygg og transportsektor dele sine erfaringer.    

Mer informasjon, program og påmeldingsmulighet finnes her.  

Vi gjør samtidig oppmerksom på at Norsk Energi i samarbeid med DNV GL tilbyr to kurs i energiledelse; introduksjonskurs og påbygningskurs, 10. og 11. mars 2020. Mer informasjon og påmelding her.

Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev for å bli holdt informert om aktuelle saker fra Energilederforum.

Kontakt: Hans Even Helgerud

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.