Generalforsamling i Norsk Energi

fredag, 15 mai 2020.

Generalforsamling i Norsk Energi avholdes torsdag 11. juni, og for første gang i vår historie er det mulig å delta elektronisk (via Teams).

Generalforsamlingen er torsdag 11.juni kl 12.30. Medlemmene vil som vanlig få tilsendt saksliste og sakspapirer 14 dager før møtet samt en elektonisk møteinnkalling.
Administrasjonen og deler av styre vil samles i biblioteket i Hoffsveien 13 på Skøyen i Oslo og det er mulig for medlemmene med fysisk oppmøte innen de regler som gjelder knyttet til antall personer og avstand på innkallingstidspunktet.

I etterkant av Generalforsamlingen pleier vi å arrangere Årsmøte med spennende og aktuelle temaer samt båttur, men det blir det naturlig nok ikke noe av i år. Vi prøver å få til et webinar i etterkant av generalforsamlingen med presentasjon av 2-3 aktuelle prosjekter. Mer informasjon og lenke til webinaret vil bli lagt ut her på nettsiden i god tid før 11. juni.

På Generalforsamlingen er det kun medlemmer i Norsk Energi som har stemmerett. Webinaret vil være åpent for alle.

Kontakt: Jon Tveiten

Norsk Energi bygningen

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.