Fjernvarmens rolle i energisystemet

fredag, 07 februar 2014.

Ny rapport: Norsk Energi og Thema Consulting har på vegne av NVE gjennomført en analyse av fjernvarmens rolle i det norske energisystemet.

Les rapporten herFjernvarme spiller en liten, men viktig rolle i det norske energisystemet. Fjernvarme har størst betydning for forsyningssikkerheten i de store byene. Dette er to av konklusjonene i analysen, som i dag er utgitt i NVE-rapport 2014-12 ”Fjernvarmens rolle i energisystemet”.

Rapporten er ikke en total analyse av fjernvarmens rolle i det norske energisystemet, men tar for seg tre utvalgte områder:

  • fjernvarmens bidrag til sikker forsyning av energi i Norge
  • fjernvarmens bidrag ved utfasing av oljekjeler
  • fjernvarmens rolle i bygg med lavt oppvarmingsbehov

Mer informasjon om rapporten/analysen på side 30 - 34 i bladet Norsk Energi nr 1/2014.

Sist oppdatert: 27.06.2017

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.