Norsk Energi er en av landets ledende arrangør av Kjeloperatørkurs og Kjelpasserkurs. Våre kurs oppfyller alle offentlige krav. Samtidig får du tilleggskunnskaper som kommer til god nytte i det daglige arbeidet som kjelpasser eller kjeloperatør. Mer informasjon.

Vi tilbyr:

  • Erfarne og engasjerte instruktører som arbeider med kjelsystemer til daglig
  • Leverandøruavhengig undervisning
  • Omfattende kursmateriell
  • Konkurransedyktige priser

Vi arrangerer også Oppdateringskurs for kjeloperatører/kjelpassere, beregnet på personell som skal betjene og vedlikeholde kjelanlegg, eller har ansvar for kjelanlegg og som har behov for å bli oppdatert på dagens regelverk. Ved resertifisering er dette kurset obligatorisk dersom innehaver av sertifikat ikke kan dokumentere praksis i henhold til regelverket. Mer informasjon om resertifisering.

Sertifisering

pers008_logo2Norsk Energi er godkjent av Norsk Akkreditering som sertifikatutsteder for kjeloperatør- og kjelpassersertifikat (PERS 008) og etter bestått eksamen utstedes det aktuelle sertifikat i henhold til gjeldene lover og forskrifter. Mer informasjon.

 

Energiledelse
Vi arrangerer også kurs i Energiledelse - både introduksjonskurs og påbygningskurs samt bedriftsinterne kurs. De bedriftsinterne kursene spesialtilpasses bedriften.

Øvrige kurs
Ta kontakt dersom du har behov for oppdatering, faglig påfyll eller kompetanseheving i din bedrift.
Eksempler på kurs vi kan holde er innen forbrenningsteknikk og i måle- og reguleringsteknikk samt eksplosjonsvern / ATEX. Les gjerne om vellykket fjernvarmekurs for ansatte i Fortum Oslo Varme.

Kursoversikt
Ta gjerne en titt i kursmenyen i høyre kolonne for å se når og hvor vi arrangerer de ulike kursene (klikk på aktuelt kurs).

Nyhetsbrev
Abonner gjerne på vårt nyhetsbrev og få tilsendt aktuell informasjon om kurs og sertifisering samt eventuelle endringer i regelverket.

 

 

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.