Energisystemer i bygg

Barcode DSC 0226 150x110Norsk Energi har spisskompetanse på varmeanlegg og kjøleanlegg i bygg, og gjennomfører årlig en rekke små og store oppdrag innen bygg og eiendomssektoren. Prosjektene våre spenner fra store eiendomsporteføljer til borettslag/sameier og privatboliger. Oppdragsgiverne våre er private, statlige og kommunale byggeiere og foretak.

Vi har 100 års erfaring med energianlegg, og tar gjerne på oss oppdrag med komplekse systemer som varmepumpeanlegg, varme- og kjølesentraler og svømmehaller. Ingen anlegg er for kompliserte for oss!

Vi tilbyr tjenester i alle faser av et prosjekt; fra mulighetsstudie, prosjektering, innkjøp, prosjektledelse, igangsettelse og oppfølging.

Norsk Energi er godkjent Enøk-konsulent av Enova, og kan bistå med søknad om tilskudd til alle typer prosjekter.

Tjenester vi tilbyr og som du kan lese mer om:

Relaterte saker:
Enova og energitiltak i bygg (30.06.2020)
Enøk-tiltak i Bergen Kulturhus (26.06.2020)
For lite fokus på vannbehandling i varmeanlegg (26.03.2019) 
Hva med eksisterende bygg i fremtidens lavutslippssamfunn? (11.03.2019)
Overgang fra fyringsolje til biofyringsolje (22.10.2018) 
Norsk Energi har gjennomført energikartlegging av DNB Sverige (21.08.2018)
Bygg - nytt satsningsområde for Norsk Energi (13.02.2018)
Energispareinstruks - et nyttig verktøy for energisparing i bygg (02.02.2018)


SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.