Jordhøy, Kristin Løbach

Jordhøy, Kristin Løbach

Styret tittel: Styremedlem (ansattrepr)

Seniorrådgiver
+47 22 06 18 75
+47 95 91 71 92
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hovedkompetanse

Kristin Løbach Jordhøy er utdannet sivilingeniør ved NTNU (2009). Kristin studerte produktutvikling og produksjon med spesialisering innen energi- og prosessteknikk.

I Norsk Energi har Jordhøy vært involvert i flere ulike prosjekter innen varmegjenvinning, damp- og kondensatsystemer samt spillvarmeutnyttelse. Arbeidsoppgavene er av prosessteknisk art, fra tegning av flytskjemaer, prosessberegninger og prosjektering. Hun har også bidratt med implementering av energiledelse hos produksjons- og fjernvarmebedrifter. Kristin har vært engasjert på flere prosjekter innenfor varmegjenvinning på smelteverk hos Norsk Energi de siste årene og deltar i prosjektene for Norcem som omhandler varmegjenvinning fra avgass til CO2-fangstanlegg.

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.