Helgerud, Hans Even

Helgerud, Hans Even

Styret tittel: Styrerepresentant (ansattrepr)

Spesialrådgiver
+47 22 06 18 97
+47 91 80 50 45
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hovedkompetanse

Hans Even har tverrfaglig utdanning som sivilingeniør fra NTNU, bedriftsøkonom fra BI og pedagogisk utdanning (praktisk-pedagogisk utdanning - PPU, NTNU). Nasjonal og internasjonal erfaring med energieffektivisering fra forskning, forvaltning, rådgivning og entrepenørvirksomhet med fokus på industri. Sentral rolle som nasjonal ekspert i utarbeidelse av standarder innenfor energiledelse (ISO 50001), benchmarking og tilhørende standarder, samt i utvikling av veiledere og verktøy. Hans Even ble tildelt Enova-prisen 2019 som ildsjel innenfor energiledelse og pådriver for omstillingen til lavutslippssamfunnet. Han har bred erfaring fra administrativ/strategisk ledelse, programledelse, prosjektledelse og nettverksarbeid. God erfaring med undervisning og kompetanseoverføring.

Les om energijegeren Hans Even som er levende opptatt av energisparing og energiledelse.   

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.