Myklestad, Hans Magnus

Myklestad, Hans Magnus

Seniorrådgiver, Nestleder
+47 22 06 19 12
+47 99 48 73 77
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hovedkompetanse

Hans Magnus Myklestad er utdannet ingeniør i industriell design og teknologiledelse (maskiningeniør) ved Høgskolen i Gjøvik (2008). Han ble ansatt i Norsk Energi i 2008.
I Norsk Energi er han blant annet prosjektleder og –deltager i industri- og energiledelsesprosjekter i forskjellig industri. 
Han har erfaring fra etablering av energiledelse og prosessoptimalisering i tillegg til prosjektering av dampanlegg, fyrhus og vannbehandling på dampanlegg. Han har også bistått flere bedrifter i prosessen med sertifisering av energiledelsessystemer etter NS-EN ISO 50001.
Han innehar kjelpassersertifikat og underviser på kjeloperatør og kjelpasserkurs.

Ta kontakt med Hans Magnus om du ønsker bistand til:
• Energieffektivisering (ENØK)
• Etablering av energiledelse i henhold til NS-EN ISO 50001
• Energikartlegging
• Drift og prosjektering av dampanlegg
• Vannbehandling i damp og hetvannssystemr
• Utforming og etablering av enovsøknader
• Akkreditert tilstandskontroll av trykkpåkjent utstyr
• Kjeloperatør- og Kjelpasserkurs.

Hans Magnus er lokalisert ved kontoret i Gjøvik.

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.