Aspelund, Geir

Aspelund, Geir

Seniorrådgiver
+47 90 95 74 61
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hovedkompetanse

Geir Aspelund er utdannet sivilingeniør fra NTNU (2004) med spesialisering innen termiske energiprosesser. Han har jobbet i Norsk Energi siden 2010 med hovedfokus på energieffektivisering og energiledelse i industrien. Geir har erfaring fra raffineri og CO2-fangst fra sin tidligere arbeidsgiver. Geir har godkjenning som sertifisert energikartlegger og har utstakt erfaring som rådgiver ved innføring av energiledelse i bedrifter.

Ta kontakt med Geir dersom du ønsker hjelp til:

  • Energiledelse og klimastrategi
  • Kartlegging av energibruk og utrede tiltak for energieffektivisering
  • Bistand med din energisentral (damp, varme eller kjøling)

Geir er lokalisert ved vårt kontor i Stavanger.

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.