Varmevekslere er i dag heist på plass i frikjølekum i Stavanger

mandag, 22 oktober 2018.

Norsk Energi har bistått Lyse Neo med prosjektering av en frikjølekum. Kaldt vann fra Gandsfjorden skal benyttes til å kjøle ned bygg i Sandnes.

Hjertet i anlegget er to varmevekslere mellom fjernkjølevann og sjøvann.

Ved fabrikkbesøk tidligere denne måneden ble det oppdaget at vekslerne var 0,5 meter lenger enn avtalt. Dette ble oppdaget og vekslerne ble bygget om. Det sikret en vellykket inntransport i dag.

Kontakt: Johan M Grinrød

Frikjølekum Lyse Neo 1

Frikjølekum Lyse Neo 2

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.