Til våre Tankkunder!

November 2012: Norsk Energi har besluttet å ikke arrangere flere tankkurs i fremtiden da dette per i dag faller utenfor vårt kjerneområde som er konsentrert rundt vår spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Paul Østland, som har vært kursleder ved våre kurs i en årrekke, har startet et nytt firma og kan kontaktes når det gjelder nye tankkurs og sertifisering;

Norsk Tanksikkerhet Forening

www.tanksikkerhet.no
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf. 35 55 29 99 / 922 06 826
 
Oversikt over gyldige tanksertifikat vil du etter hvert finne på Norsk Tanksikkerhet sin side.
 
Nedenfor er informasjonsbrevet om tankkurs og registrerte tanksertifikat som er sendt ut til våre kunder.

pdf-icon

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.