Oppdateringskursene (3 dager), som er en del av de ordinære operatør- og kjelpasserkursene, starter onsdag kl 09.30 og varer til ca kl 18.30. Torsdag starter kurset kl 08.30 og varer til ca kl 18.30. Kurset avsluttes med skriftlig eksamen fredag formiddag.

Arrangør
Norsk Energi, p.b. 27 Skøyen, 0212 Oslo - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Varighet:
To dager + eksamen på 3dje dag.  (onsdag - fredag)

Kursmateriell
Blir utlevert ved fremmøte til kurset

Kursavgift inkl. eksamensgebyr
For medlemmer:    kr 5 500,-
Ikke medlemmer:   kr 6 000,-

NB! I kursavgiften inngår kursmateriell og eksamen, men ikke kost og losji.
Sertifikatgebyr kommer i tillegg - mer informasjon.

Påmeldingsfrist: 
4 uker før kurstart

Påmelding
Gjøres ved å klikke på aktuelt kurs i oversikten over alle kursene.

Når du melder deg på får du en epost med informasjon om at påmeldingen er registrert, og ca 4 uker før kursstart vil du per epost få en endelig kursbekreftelse med mer detaljer om kurset.

Hotell
Hotellrom bestilles av Norsk Energi i henhold til påmelding. Pensjonspris, som varierer på de forskjellige kursstedene, blir oppgitt i kursbekreftelsen eller ved henvendelse til kurskoordinator.
Vær oppmerksom på at deltagere som ikke bor på kurshotellet må betale en «dagkonferansepris» til hotellet for opphold, lunsj og kaffe. Hotellregningen gjøres opp av den enkelte, direkte.

Sertifikat
Det søkes om sertifikat etter at man har bestått eksamen. Søknader om sertifikat og priser finner du her.

Personvern
Les våre retningslinjer for personvern

Avbestilling
Ved avbestilling etter utsendt kursbekreftelse belastes et gebyr på kr. 1000,-, mens man ved avbestilling senere enn 14 dager før kursstart, eller ikke møter opp på kurset, belastes hele kursavgiften og hele pensjonsprisen for hotellet dersom det er bestilt via Norsk Energi.
Norsk Energi tar forbehold om kansellering av kurs ved for få deltagere, og i dette tilfelle vil man få beskjed straks etter påmeldingsfristen.

Gå til påmeldingssiden

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.