Arrangør: Norsk Energi i samarbeid med DNV GL
Forelesere: Fra Norsk Energi og DNV GL
Kursmateriell: Blir utlevert ved fremmøte til kurset
Kursavgift: kr 4 900,-   (kr 4 400,- for medlemmer i Norsk Energi) 
NB: I kursavgiften inngår kursmateriell, lunsj og servering under kurset.

Påmelding: Gjøres ved å klikke på aktuelt kurs i oversikten over alle kursene i Energiledelse.  

Påmeldingsfrist: 3 uker før kursdato

Personvern
Les våre retningslinjer for personvern

Avbestilling: Ved avbestilling etter utsendt kursbekreftelse belastes et gebyr på kr 1000,-, mens man ved avbestilling senere en 14 dager før kursstart, eller ikke møter opp på kurset, belastes hele kursavgiften.
Norsk Energi tar forbehold om kansellering av kurs ved for få deltagere, og i dette tilfelle vil man få beskjed straks etter påmeldingsfristen.

Kontakt oss
Kurskoordinator Anne Evensen tlf. 22 06 18 69 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Har du faglige spørsmål?  Kontakt: 
Hans Even Helgerud, tlf 918 05 045 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Thomas Haug, tlf 916. 01 430 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   

Gå tilbake til hovedside og påmelding

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.