Kurset starter går over 2 dager. Den første dagen starter kurset kl 10.00 og varer til 16.00, dag to starter kl 09.00 - og varer til ca 16.30. 

Arrangør:            Norsk Energi
Varighet:             2 dager
Datoer:                Det er kke fastsatt dato for neste kurs.
                            Send gjerne en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å melde interesse.
Sted:                   Norsk Energi, Hoffsveien 13, Skøyen, Oslo
Foreleser:           Fra Kiwa Teknologisk Institutt (tidligere Norsk Gassenter)
Kursmateriell:    Blir utlevert ved fremmøte til kurset
Kursavgift:          kr 7 200,-

Påmelding: 
Det er ikke fastsatt dato for neste kurs. Send gjerne en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å melde interesse.

Påmeldingsfrist: 3 uker før kursstart
Bindende påmelding.

Når du melder deg på får du en epost med informasjon om at påmeldingen er registrert, og ca 3 uker før kursstart vil du per epost få en endelig kursbekreftelse med mer detaljer om kurset.

Personvern
Les våre retningslinjer for personvern

Avbestilling
Det er bindende påmelding til dette kurset og ved en ev. avbestilling etter påmeldingen er mottatt hos Norsk Energi må full kursavgift betales.
Norsk Energi tar forbehold om kansellering av kurs ved for få deltagere, og i dette tilfelle vil man få beskjed straks etter påmeldingsfristen.

For mer informasjon:
Kontakt kurskoordinator Anne Evensen, tlf 22 06 18 91 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Gå tilbake

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.