Norsk Energis Årsmøte 2014

onsdag, 07 mai 2014.

Norsk Energis Generalforsamling og Årsmøte finner sted torsdag 12. juni. Hovedtemaer i det faglige seminaret er energiledelse og energiforsyning til fremtidens bygg og byer. Bli med!

Dagen starter med Generalforsamling kl 12.00 hos DS Louise på Aker Brygge, Oslo. Deretter følger lunsj og et faglige seminaret der du blant annet får høre litt om Elkem Carbons erfaringer med energiledelse, Enovas støtteordninger for energiledelse og erfaringer så langt, samt at Statkraft Varme vil fortelle litt om hvilke forventninger de har til innføring av energiledelse. Du får også høre om energiledelse ved en av Oseberg-plattformene og hvilke potensialer og muligheter til energibesparelser det finnes på en plattform.

Innen temaet Energiforsyning til fremtidens bygg og byer får du blant annet høre om energiforsyning i Bjørvika (Oslo) – hvilke utfordringer området står ovenfor og hvilke løsninger som blir valgt for å dekke varme- og kjølebehovet. Du får også høre litt om hvilke grep energiselskaper og fjernvarmeselskaper bør ta for å møte fremtidens byutvikling.

Bli med på NEs Årsmøte. Etter møtet serveres middag ombord på M/S FjordclipperBli med på NEs Årsmøte. Etter møtet serveres middag ombord på M/S Fjordclipper

Tradisjonen tro avsluttes dagen med en tur ut på fjorden med M/S Fjordclipper for middag og mingling, men før det skal årets EMIL-pris deles ut.

Hele programmet finner du her.

Påmelding gjøres her.

Alle er velkommen, både medlemmer og ikke-medlemmer.
For deltagere fra medlemsbedrifter er hele arrangementet gratis for inntil fire personer, mens deltagere utover fire personer og deltagere fra ikke medlemsbedrifter betaler kr 500,- som inkluderer lunsj og middag.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Kari Holtebu

Les gjerne:
Stor interesse omkring energiledelse 
Energiledelse, industriens nye satsningsområde