NIDAR AS tildelt EMIL-prisen 2011

torsdag, 10 mars 2011.

NIDAR AS ble tildelt Energi- og miljøprisen - EMIL-prisen – på årsmøtet i Norsk Energi på Lysaker utenfor Oslo 8. juni. Prisen ble overrakt av direktør Øyvind Leistad i statsforetaket Enova til Harald Simensen og Robert Hjelmstad i NIDAR. Det er Norsk Energi som deler ut prisen.


NIDAR fikk EMIL-prisen for at bedriften gjennom mange år har arbeidet aktivt for å redusere energibruken og miljøbelastningene ved produksjonen i Trondheim. Energiforbruket i fabrikken er redusert med rundt 20 prosent de siste årene, mens vannforbruket er redusert med over 70 prosent. I tillegg har NIDAR forpliktet seg til å redusere energibruken ytterligere i årene som kommer.

Referat fra årsmøtet, med innleggene fra seminaret, legges ut om kort tid.

 

emil-2011
EMIL-prisen ble overrakt på Fossekallen konferansesenter på Lysaker under Norsk Energis årsmøte. Fra venstre: Harald Simensen som er teknisk ansvarlig for hjelpesystemer i NIDAR, Øyvind Leistad som er direktør for energiproduksjon i Enova, Robert Hjelmstad som er vedlikeholdssjef i NIDAR og Jon Tveiten som er adm. direktør i Norsk Energi.
EMIL-prisen 2011 er et originalt fargelitografi, ”Throndhjem”, av Hans Jahn, utgitt i Berlin ca 1860
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.