News

Mulighetene med fjernvarme og -kjøling

webinar med Daan Bonstra i Norconsult

Se vårt webinar om BREEAM og fjernvarme

I dette webinaret gir Daan Bonstra fra Norconsult deg oppskriften på hvordan du kan oppnå høy BREEAM karakter med fjernvarme.

 

MELD DEG PÅ

Articles

Stories
02 Oct, 2023

Viktig å vite om reguleringsarbeidet

Statkraft er i prosess om å sikre en offentlig reguleringsplan for nærliggende tomter til Heimdal Varmesentral for å få nok plass til et karbonfangstanlegg. Her finner du informasjon om viktige he...

Les mer
menn på kontor

Redusert fjernvarmepris for næringsbygg

I desember 2021 innførte regjeringen strømstøtteordningen som gir norske husholdninger kompensasjon for høye strømpriser. Samtidig som strømstøtteordningen ble innført, innførte vi i Statkraft en ...

Les mer
Halvorsen og World Seafood center

Deler på overskuddsenergi fra spillvarme

Aktørene i Gardermoen næringspark har ulike varme- og kjølebehov, men fordi de er koblet sammen i samme fjernvarmenett så kan de dele på energien de har til overs.

 

LES MER OM ENERGISAMSPILLET PÅ GARDERMOEN

Skog som speiles i vann
Foto: Damian Heinisch

En bærekraftig fremtid

Vår ambisjon er å bidra til en mer bærekraftig framtid ved å levere fornybar fjernvarme til næringsliv, virksomheter, lokalsamfunn og hjem.

Les mer
hus

Produktkatalog

Se vår brosjyre hvor vi sammen med våre samarbeidspartnere presenterer våre produkter. Her viser vi deg hvordan fjernvarme kan benyttes til ulike formål.

Opens in new tab or window

Nyheter

Kart over hvor du finner Statkrafts fjernvarmevirksomhet
Kristin Bløtekjær

Fjernvarmekart

Her finner du et kart som viser Statkrafts fjernvarmevirksomhet i Norge. Kartet har avansert søkefunksjon og du kan blant annet finne ut hvor langt det er fra en gitt adresse til nærmeste fjernvarmerør. (widescreen visning kan gi problemer med å vise rør, reduser vidden)

GÅ TIL KART

Opens in new tab or window