Nedenfor kan du se en liste over ledige stillinger i Norsk Energi.
(klikk på aktuell lenke/tittelen for mer informasjon/utlysningstekst)

Hvis du ikke finner noen som passer deg kan du sende en åpen søknad med CV på epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

16.01.2019: Ledig stilling for ingeniør - elektro
Til hovedkontoret i Oslo søker Norsk Energi erfaren ingeniør eller sivilingeniør med utdanningsbakgrunn innen elektro. Mer informasjon.
Søknadsfrist: 15. februar 2019

 

20.12.2018: Ledig stilling for  sivilingeniør - energi og prosessanlegg, sikkerhet
Til hovedkontoret i Oslo søker Norsk Energi, avdeling Fjernvarme, sivilingeniør med utdanningsbakgrunn energi- og miljø, produksjon og produktutvikling (maskin) eller tilsvarende, fortrinnsvis med noe spesialisering eller erfaring innen risikovurdering og termiske energianlegg.  Mer informasjon.
Søknadsfrist: 30. januar 2019

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Les vår Personvernerklæring.

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.