Ledig stilling for sivilingeniør - energi og prosessanlegg, sikkerhet

torsdag, 20 desember 2018.

Til hovedkontoret i Oslo søker Norsk Energi, avdeling Fjernvarme, sivilingeniør med utdanningsbakgrunn energi- og miljø, produksjon og produktutvikling (maskin) eller tilsvarende, fortrinnsvis med noe spesialisering eller erfaring innen risikovurdering og termiske energianlegg.

Kjelanlegg-200x250

Hovedkontoret i Oslo består av avdelingene «Fjernvarme», «Energisystemer i Bygg» og «Industri» med ca.40 ingeniører totalt. Disse jobber for fjernvarme- og byggmarkedet, samt mot norske industribedrifter. Vi tilbyr et vidt spekter av tjenester innen termisk energi, og arbeider med ulike prosjekter innen energieffektivisering, varmegjenvinning, varme- og kjøleproduksjon samt varme- og kjøledistribusjon mv. Våre hovedtjenester er rådgivning, utredninger og prosjektering. 

Aktuelle arbeidsoppgaver
Arbeidsoppgavene vil være varierte og vil bli tilpasset den enkeltes kvalifikasjoner og interesse­felt, men hovedfokus er tenkt rettet mot sikkerhet relatert til energisystemer, eksempelvis olje- og gassanlegg, fastbrenselanlegg, prosessanlegg m.v.

 • Risikovurderinger
 • Risiko- og sårbarhetsanalyser
 • Eksplosjonsvern og soneklassifisering (ATEX)
 • Kontroll av design mtp sikkerhet (HAZOP)
 • Riskoidentifikasjon (HAZID)
 • Utføre og utarbeide forstudier
 • Prosessberegninger
 • Utarbeide tekniske spesifikasjoner for energisystemer og utstyr

Du vil måtte arbeide selvstendig i mange mindre prosjekter, der det vil være avgjørende å oppnå effektiv produksjon ved å dra nytte av kompetansen «rundt deg». Vi vil også ha større prosjekter, der du vil få avgrensede arbeidsoppgaver.

I dagens marked, er det avgjørende at våre rådgivere trives med å markedsføre våre tjenester. Tilegnede teknikker og egenskaper relatert til kundekontakt og presentasjon, vil bli vektlagt på lik linje med faglige kvalifikasjoner.

Kvalifikasjoner
Sivilingeniør med utdanningsbakgrunn energi- og miljø eller produksjon og produktutvikling (maskin), fortrinnsvis med noe spesialisering eller erfaring innen risikovurdering og termiske energianlegg. 3 - 6 års erfaring er ideelt, men er ikke et absolutt krav.

Vi ser det som en forutsetning med basiskunnskap innen:

 • Sikkerhet og risikostyring
 • Termodynamikk
 • Strømningsteknikk
 • Prosessanlegg og sikkerhetssystemer

Det vil være en fordel å i tillegg ha erfaring/fag innen noe av følgende:

 • Fastbrenselinstallasjoner/biomasse
 • Olje- og gassanlegg
 • Varmepumper og kjølemaskiner
 • Drift og vedlikehold
 • Automasjon
 • Mekanikk (statikk/dynamikk)
 • Prosjektledelse
 • Salg og presentasjonsteknikk

Vi kan tilby et arbeidsmiljø med solid faglig støtte, hyggelige og inkluderende kolleger, utfordrende arbeidsoppgaver og gode. Vårt hovedkontor i Oslo holder til i lyse og nyoppussede kontorlokaler i Hoffsveien 13 på Skøyen.

For nærmere opplysninger, kontakt leder for avdeling Fjernvarme:
Sven Danielsen, tlf. 920 63 985 / epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsfrist: 30. januar 2018.

Søknadsbrev, CV, karakterutskrifter fra høyskole/universitet og attester sendes: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om Norsk Energi 
Norsk Energi er et ledende kompetansesenter innen termisk energi, etablert i 1916. Virksomheten omfatter rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring innen energi, miljø og sikkerhet. Selskapet har ca. 70 høyt kvalifiserte medarbeidere. Hovedkontoret ligger på Skøyen i Oslo, med avdelings­kontorer i Bergen og Gjøvik, samt satellittkontor i Fredrikstad, Arendal og Stavanger.

Mer informasjon om avdeling "Fjernvarme".

Se flere ledige stillinger hos Norsk Energi.

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.