Ledig stilling for konstruktør innen termisk energi

mandag, 22 april 2019.

Norsk Energi, avdeling "Industri" i Oslo, søker konstruktør innen termisk energi.

Kjelanlegg-200x250

Avdeling Industri i Oslo består av en gruppe på 19 personer som jobber for industrien med termiske energisystemer. Avdelingen tilbyr et vidt spekter av tjenester innen termisk energi og arbeider med ulike prosjekter innen energieffektivisering, varme-gjenvinning, termisk kraftproduksjon, varmesentraler, forbrenningsanlegg mv. Våre hovedtjenester er rådgivning, utredninger, prosjektering. Vi ønsker å styrke gruppen med en person med praktisk legning og god prosess­kunnskap innen termiske energisystemer.

Aktuelle arbeidsoppgaver
Arbeidsoppgavene vil være varierte og vil bli tilpasset den enkeltes kvalifikasjoner og interesse­felt.

  • Konstruere (2D/3D) innenfor områdene rør, maskin og stål.
  • Delta i små og store prosjekter

Du vil måtte arbeide selvstendig i mange mindre prosjekter, der det vil være avgjørende å oppnå effektiv produksjon ved å dra nytte av kompetansen «rundt deg». Vi vil også ha større prosjekter, der du vil få spesifikke konstruksjonsoppgaver knyttet til projektering, detaljprosjektering og oppfølging under bygging.

Kvalifikasjoner
Det vil være en fordel å ha erfaring/fag innen noe av følgende:

  • Interesse for konstruksjon av rørsystemer, spenningsberegninger, etc
  • God prosessforståelse
  • Erfaring med varme rør (damp, fjernvarme, hetolje, etc)
  • Erfaring med spenningsberegning av rørsystemer
  • Beherske AutoCAD godt, og gjerne kjennskap til plant 3D
  • Kjennskap til AutoPipe, eller lignende pipestress programmer som Caesar II
  • God kjennskap til relevante EN-standarder, materialer, normer, etc
  • Gode skriftlige og muntlige kunnskaper på engelsk og norsk.

Vi kan tilby et arbeidsmiljø med solid faglig støtte, hyggelige og inkluderende kolleger, utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser. Vårt hovedkontor i Oslo holder til i lyse og trivelige kontorlokaler i Hoffsveien 13 på Skøyen.

For nærmere opplysninger, kontakt leder for avdeling Industri:
Paul Ystad tlf 22 06 18 34 eller mobil 970 98 833 / epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsfrist: Løpende.
Mottatte søknader vil bli behandlet fortløpende.

Søknadsbrev, CV, karakterutskrifter fra høyskole/universitet og attester sendes: 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om Norsk Energi 
Norsk Energi er et ledende kompetansesenter innen termisk energi, etablert i 1916. Virksomheten omfatter rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring innen energi, miljø og sikkerhet. Selskapet har ca. 70 høyt kvalifiserte medarbeidere. Hovedkontoret ligger på Skøyen i Oslo, med avdelings­kontorer i Bergen og Gjøvik, samt satellittkontor i Fredrikstad, Arendal og Stavanger.

Mer informasjon om avdeling "Industri".

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.