Ledig stilling for ingeniør/sivilingeniør

mandag, 25 september 2017.

Norsk Energi, Oslo, søker ingeniør/sivilingeniør innen internasjonale energi- og miljøprosjekter

Murmansk fra Sergei 200x150Illustrasjonsfoto: fra Murmansk, Foto: Sergei FaschevskyVåre rådgivere som jobber innen energi og miljø med geografisk fokus på sentral- og Øst-Europa, Kaukasus og Sentral-Asia ønsker å utvide teamet med en heltids rådgiver, hvis hovedoppgaver vil være å bidra til å styrke vår portefølje med internasjonale prosjekter. Dette gjelder både for eksisterende norske og utenlandske oppdragsgivere og for å utvikle nye prosjektmuligheter i et dynamisk og konkurrerende marked for internasjonale rådgivning.

Rådgiveren vil få muligheten til å jobbe med prosjekter som har hovedvekt på energi og miljø, til å samarbeide med lokale, norske og internasjonale interessenter, samt til å lede team med internasjonale og lokale eksperter på vegne av Norsk Energi.

Internasjonal reisevirksomhet må påregnes.

I dagens marked, er det avgjørende at våre rådgivere trives med å markedsføre våre tjenester. Tilegnede teknikker og egenskaper relatert til kundekontakt og presentasjon, vil bli vektlagt på lik linje med faglige kvalifikasjoner.

Kvalifikasjoner
Den rette personen har følgende egenskaper og kvalifikasjoner

  • Høgskole-/Universitetsutdannelse innen energi, miljø eller relaterte fag.
  • Internasjonal erfaring innen områdene energi og miljø.
  • Relevant kontaktnettverk.
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.
  • Kunnskaper i russisk er en fordel.
  • Analytiske egenskaper.

Noe erfaring er ønskelig, men nyutdannede oppfordres også til å søke:

Vi kan tilby:
Et faglig sterkt miljø, interessante prosjekter og konkurransedyktig betingelser.

For nærmere opplysninger, kontakt:
Stine Torstensen, tlf. 90 78 14 85, stine.torstensen@energi,no

Søknadsfrist: 27. oktober 2017.
Mottatte søknader vil bli behandlet etter fristen.

Søknadsbrev, CV, karakterutskrifter fra høyskole/universitet og attester sendes: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om Norsk Energi 
Norsk Energi er et ledende kompetansesenter innen termisk energi, etablert i 1916. Virksomheten omfatter rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring innen energi, miljø og sikkerhet. Selskapet har ca. 70 høyt kvalifiserte medarbeidere som jobber innen et bredt spekter av rådgivnings- og prosjekteringstjenester for våre oppdragsgivere fra privat industri og offentlig virksomhet. De fleste av våre prosjekter er relatert til reduksjon av energiforbruk, reduksjon av skadelige utslipp, varmegjenvinning og bruk av fornybar energi. Hovedkontoret ligger på Skøyen i Oslo, med avdelings­kontorer i Bergen og Gjøvik, samt satellittkontor i Fredrikstad, Arendal og Stavanger.

Siden 1992 har Norsk Energi kontinuerlig vært involvert i internasjonale prosjekter for oppdragsgivere som Det norske utenriksdepartementet, Nordic Environmental Finance Corporation (NEFCO), Verdensbanken, FNs utviklingsfond etc. Våre rådgivningsoppdrag er både i privat og offentlig sektor og innebærer kompetanseoverføring, workshops, mulighetsstudier og prosjektledelse.

Mer informasjon om avdeling «samfunn og miljø».

Utlysningstekst på engelsk språk.