Ledig stilling for ingeniør - maskin, energi og miljø

mandag, 13 november 2017.

Norsk Energi, avdeling Fjernvarme og Fornybar Energi søker ingeniør/sivilingeniør med generell maskin-/energi- og miljøbakgrunn, fortrinnsvis med erfaring fra kjelanlegg/varmesentraler.

Kjelanlegg-200x250

Avdeling Fjernvarme og Fornybar Energi i Oslo består av en gruppe på 20 personer som jobber for fjernvarme, fjernkjøling og forbrenningsanlegg. Vi tilbyr et vidt spekter av tjenester innen termisk energi, og arbeider med ulike prosjekter innen energieffektivisering, varmegjenvinning, varme- og kjøleproduksjon samt varme- og kjøledistribusjon mv. Våre hovedtjenester er rådgivning, utredninger, prosjektering og driftsassistanse. Vi ønsker nå å styrke gruppen med en ingeniør/sivilingeniør med generell maskin-/energi- og miljøbakgrunn, fortrinnsvis med erfaring fra kjelanlegg/ varmesentraler og noe «hands-on» erfaring (f.eks. utførende/byggeleder/prosjektleder fra entreprenørvirksomhet)

Aktuelle arbeidsoppgaver
Arbeidsoppgavene vil være varierte og vil bli tilpasset den enkeltes kvalifikasjoner og interessefelt, men hovedfokus er tenkt rettet mot kollektive termiske energiproduksjonssystemer.

 • Prosjekteringsledelse, prosjektledelse, byggeledelse
 • Enkle konstruksjonsoppgaver
 • Utarbeide tekniske spesifikasjoner for energisystemer, produksjon og distribusjon
 • Kontroll og feilsøking i eksisterende energisystem og prosjekterte energisystem
 • Utføre og utarbeide forstudier med byggebudsjetter og lønnsomhetsvurderinger.

Du vil måtte arbeide selvstendig og det vil være avgjørende å oppnå effektiv produksjon ved å dra nytte av kompetansen «rundt deg». Du vil også jobbe i større prosjekter, der du vil få avgrensede arbeidsoppgaver, eller også måtte lede prosjektorganisasjonen.

I dagens marked, er det avgjørende at våre rådgivere trives med å markedsføre våre tjenester. Tilegnede teknikker og egenskaper relatert til kundekontakt og presentasjon, vil bli vektlagt på lik linje med faglige kvalifikasjoner.

Kvalifikasjoner
Idéelt ønsker vi oss en praktisk ressurs med 5 til 10 års erfaring.
Vi ser det som en forutsetning med god formalkompetanse innen:

 • Termodynamikk
 • Strømningsteknikk
 • Varmepumper/kjølemaskiner/kjelanlegg
 • Norsk skriftlig og muntlig

Det vil være en fordel å i tillegg ha erfaring/fag innen noe av følgende:

 • Varmepumper/kjølemaskiner/kjelanlegg
 • Rørleggervirksomhet
 • Energilagring
 • Automasjon/elektro/byggfag
 • Prosjektledelse/byggeledelse
 • Salg og presentasjonsteknikk

Vi kan tilby et arbeidsmiljø med solid faglig støtte, hyggelige og inkluderende kolleger, utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser. Vårt hovedkontor i Oslo holder til i lyse og trivelige lokaler i Hoffsveien 13 på Skøyen.

For nærmere opplysninger, kontakt:
avdelingsleder Hallstein Brandal, tlf. 951 05 633 eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsfrist: 15. desember 2017.
Mottatte søknader vil bli behandlet etter fristen.

Søknadsbrev, CV, karakterutskrifter fra høyskole/universitet og attester sendes: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om Norsk Energi 
Norsk Energi er et ledende kompetansesenter innen termisk energi, etablert i 1916. Virksomheten omfatter rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring innen energi, miljø og sikkerhet. Selskapet har ca. 70 høyt kvalifiserte medarbeidere. Hovedkontoret ligger på Skøyen i Oslo, med avdelings­kontorer i Bergen og Gjøvik, samt satellittkontor i Fredrikstad, Arendal og Stavanger.

Mer informasjon om avdeling "Fjernvarme og Fornybar Energi".

Se flere ledige stillinger hos Norsk Energi.