Ledig stilling for ingeniør - elektro

onsdag, 16 januar 2019.

Til hovedkontoret i Oslo søker Norsk Energi ingeniør eller sivilingeniør med utdanningsbakgrunn innen elektro.

Kjelanlegg-200x250

Hovedkontoret i Oslo består av avdelingene «Fjernvarme», «Energisystemer i Bygg» og «Industri» med ca.40 ingeniører totalt. Disse jobber for fjernvarme- og byggmarkedet, samt mot norske industribedrifter. Vi tilbyr et vidt spekter av tjenester innen termisk energi, og arbeider med ulike prosjekter innen energieffektivisering, varmegjenvinning, varme- og kjøleproduksjon samt varme- og kjøledistribusjon mv. Våre hovedtjenester er rådgivning, utredninger og prosjektering. Norsk Energi søker nå etter en elektro-ingeniør da det er etterspørsel etter denne kompentasn i flere av våre prosjekter. Stillingen vil bli tilknyttet det allerede etablerte fagmiljøet innen Automasjon hos oss.

Aktuelle arbeidsoppgaver
Arbeidsoppgavene vil være varierte, men hovedfokus er tenkt rettet mot elektrosystemer i industri og energianlegg. Typiske oppgaver vil være:

 • Prosjektering av elektroanlegg
 • Beregninger og kabeldimensjonering
 • Utarbeidelse av spesifikasjoner og anbudsunderlag
 • Tegning av enlinjeskjema og andre elektrotegninger
 • Befaringer og følge opp entreprenører på anleggsplass
 • Muligheter for å jobbe med automasjon dersom kandidaten har kompetanse eller interesse for dette fagfeltet

Det er høy etterspørsel etter elektrokompetanse intern, og det forventes at du vil bli en etterspurt ressurs hvor man jobber på flere prosjekter samtidig. I perioder kan det likevel være behov for å markedsføre tjenester innen elektrofaget eksternt og ha egne prosjekter mot kunder.

I dagens marked, er det avgjørende at våre rådgivere trives med å markedsføre våre tjenester. Etablert nettverk, tilegnede teknikker og egenskaper relatert til kundekontakt og presentasjon, vil også bli vektlagt ved vurdering av kandidater til stillingen.

Kvalifikasjoner
Ingeniør/sivilingeniør med utdanningsbakgrunn innen elektro, fortrinnsvis med erfaring fra industrianlegg. Minimum 5 års erfaring.

Vi ser det som en forutsetning at kandidaten har basiskunnskap innen:

 • Elektrofag generelt (elkrafteknikk, elektroteknikk, elektrisk energiteknikk)
 • Elektromotorer
 • Elektrotavler og frekvensomformere
 • Tegnekunnskaper, erfaring med enlinjeskjemaer, etc
 • Spesifikasjoner og anbudsunderlag elektro

Det vil være en fordel å i tillegg ha erfaring/fag innen noe av følgende:

 • Prosessanlegg
 • Roterende utstyr og industrielle maskiner
 • Høyspentanlegg
 • Automasjon
 • Prosjektledelse
 • Salg og presentasjonsteknikk

Vi kan tilby et arbeidsmiljø hyggelige og inkluderende kolleger, utfordrende arbeidsoppgaver og gode betingelser. Vårt hovedkontor i Oslo holder til i lyse og trivelige kontorlokaler i Hoffsveien 13 på Skøyen.

For nærmere opplysninger, kontakt leder for avdeling Fjernvarme:
Sven Danielsen, tlf. 920 63 985 / epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsfrist: 15. februar 2019.

Søknadsbrev, CV, karakterutskrifter fra høyskole/universitet og attester sendes: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om Norsk Energi 
Norsk Energi er et ledende kompetansesenter innen termisk energi, etablert i 1916. Virksomheten omfatter rådgivning, prosjektering, teknologiutvikling og opplæring innen energi, miljø og sikkerhet. Selskapet har ca. 70 høyt kvalifiserte medarbeidere. Hovedkontoret ligger på Skøyen i Oslo, med avdelings­kontorer i Bergen og Gjøvik, samt satellittkontor i Fredrikstad, Arendal og Stavanger.

Mer informasjon om avdeling "Fjernvarme".

Se flere ledige stillinger hos Norsk Energi.

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.