Kurs i forbrenningsteknikk

torsdag, 15 januar 2015.

Norsk Energi har gjennomførte et dagskurs i forbrenningsteknikk for Molab i Mo i Rana.

Deltakerne var alle måleteknikerne til Molabs avdeling i Mo i Rana, samt fagansvarlig og avdelingsleder for Miljømålinger og –rådgiving.

Hovedtemaene var:

  • Generell forbrenningsteknikk
  • Forventet sammensetning av røykgasser
  • Røykgassrensing
  • Oppbygging av forbrenningsanlegg/kjeler og energisentraler
  • Forbrenningsoptimalisering/minimalisering av utslipp til luft
  • Energioptimalisering

Sjefskonsulent Morten H. Soma har stått for opplæringen.

Se også Molabs Facebook-side

Bedrifter som har behov for et kurs innen forbrenningsteknikk, energisentraler og bioenergi kan ta kontakt med Morten H. Soma

Foto: John Olav Langfjell, Molab 

 

 

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.