Kurs i energiledelse

Vi arrangerer to kurs i energiledelse; introduksjonskurs og påbygningskurs. Mer informasjon om disse kursene inkl. program og praktisk informasjon som pris, avbestillingsregler etc finnes via lenkene på høyre side.

Energiledelse dreier seg om samspill mellom mennesker, teknologi og organisasjon. Kursene, som gjennomføres i samarbeid mellom Norsk Energi og DNV GL, vil gi en helhetlig forståelse for hvordan et system for styring av energibruk gir bidrag til energieffektivisering. Mer informasjon om energiledelse.

Den internasjonale standarden NS-EN ISO 50001, som ble innført 1. januar 2012, er et nyttig verktøy og referanse for bedrifter som ønsker kontinuerlig og systematisk målrettet forbedring av energiytelsen. Deltagerne vil få en innføring i de prinsipper, begreper og krav som ligger i standarden. (Standarden fås kjøpt hos Norsk Standard.)

Tid og sted for kursene finner du i kursoversikten nedenfor.

Kontakt oss
Kurskoordinator Anne Evensen tlf. 22 06 18 69 - kurs@energi.no

Har du faglige spørsmål?  Kontakt: 
Hans Even Helgerud, tlf 918 05 045 - hans.even.helgerud@energi.no
Thomas Haug, tlf 916. 01 430 - thomas.haug@dnvgl.com  

PÅMELDING - klikk på aktuelt kurs i oversikten nedenfor


Kurs Dato Sted
Kurs i energiledelse
Introduksjonskurs i Energiledelse 06-02-2019 - 06-02-2019 Norsk Energi, Oslo
Påbygningskurs i Energiledelse 07-02-2019 - 07-02-2019 Norsk Energi, Oslo
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.