Norsk Energi er landets ledende arrangør av Operatørkurs og Kjelpasserkurs. Våre kurs oppfyller alle offentlige krav. Samtidig får du tilleggskunnskaper som kommer til god nytte i det daglige arbeidet som kjelpasser eller operatør. Mer informasjon.

Vi tilbyr:

  • Erfarne og engasjerte instruktører som arbeider med kjelsystemer til daglig
  • Leverandøruavhengig undervisning
  • Omfattende kursmateriell
  • Konkurransedyktige priser

Vi arrangerer også Oppdateringskurs for kjelpassere, beregnet på personell som skal betjene og vedlikeholde kjelanlegg, eller har ansvar for kjelanlegg og som har behov for å bli oppdatert på dagens regelverk. Ved resertifisering er dette kurset obligatorisk dersom innehaver av sertifikat ikke kan dokumentere praksis i henhold til regelverket.

Sertifisering

pers008_logo2Norsk Energi er godkjent av Norsk Akkreditering som sertifikatutsteder for operatør- og kjelpassersertifikat (PERS 008) og etter bestått eksamen utstedes det aktuelle sertifikat i henhold til gjeldene lover og forskrifter. Mer informasjon.

 

Flere kurs
Vi arrangerer også kurs i Energiledelse - både introduksjonskurs og påbygningskurs, gasskurset Drift av anleggstype 2, samt bedriftsinterne kurs.

De bedriftsinterne kursene spesialtilpasses bedriften. Ta kontakt dersom du har behov for oppdatering, faglig påfyll eller kompetanseheving i din bedrift.
Les gjerne om eksempler på bedriftsinterne kurs;  kurs for driftspersonell ved pelletsfyrte nærvarmeanlegg, om kurs i forbrenningsteknikk, og om vellykket fjernvarmekurs for ansatte i Hafslund Varme.

Kursoversikt
Ta gjerne en titt i kursmenyen i høyre kolonne for å se når og hvor vi arrangerer kurs, eller du kan laste ned pdf-filen med oversikt over alle kurs for 1. halvår 2018.

Nyhetsbrev
Registrer deg på startsiden og få tilsendt nyhetsbrev med aktuell informasjon, nye kurs og eventuelle endringer i regelverket.

Tankkurs
Vi arrangerer ikke lenger tankkurs da dette faller utenfor vårt kjernområde som er konsentrert rundt vår spesialkompetanse på termiske energisystemer. Mer informasjon.

Kontakt: Norsk Tanksikkerhet Forening
www.tanksikkerhet.no
epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
tlf 35 55 29 99.

 

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.