Norsk Energi er landets ledende arrangør av Operatørkurs og Kjelpasserkurs. Våre kurs oppfyller alle offentlige krav. Samtidig får du tilleggskunnskaper som kommer til god nytte i det daglige arbeidet som kjelpasser eller operatør. Mer informasjon.

Vi tilbyr:

  • Erfarne og engasjerte instruktører som arbeider med kjelsystemer til daglig
  • Leverandøruavhengig undervisning
  • Omfattende kursmateriell
  • Konkurransedyktige priser

Vi arrangerer også Oppdateringskurs for kjelpassere, beregnet på personell som skal betjene og vedlikeholde kjelanlegg, eller har ansvar for kjelanlegg og som har behov for å bli oppdatert på dagens regelverk. Ved resertifisering er dette kurset obligatorisk dersom innehaver av sertifikat ikke kan dokumentere praksis i henhold til regelverket.

Sertifisering

pers008_logo2Norsk Energi er godkjent av Norsk Akkreditering som sertifikatutsteder for operatør- og kjelpassersertifikat (PERS 008) og etter bestått eksamen utstedes det aktuelle sertifikat i henhold til gjeldene lover og forskrifter. Mer informasjon.

 

Flere kurs
Vi arrangerer også kurs i Energiledelse - både introduksjonskurs og påbygningskurs, gasskurset Drift av anleggstype 2, samt bedriftsinterne kurs.

De bedriftsinterne kursene spesialtilpasses bedriften. Ta kontakt dersom du har behov for oppdatering, faglig påfyll eller kompetanseheving i din bedrift.
Les gjerne om eksempler på bedriftsinterne kurs;  kurs for driftspersonell ved pelletsfyrte nærvarmeanlegg, om kurs i forbrenningsteknikk, og om vellykket fjernvarmekurs for ansatte i Hafslund Varme.

Kursoversikt
Ta gjerne en titt i kursmenyen i høyre kolonne for å se når og hvor vi arrangerer kurs, eller du kan laste ned pdf-filen med oversikt over alle kurs for 1. halvår 2018.

Nyhetsbrev
Registrer deg på startsiden og få tilsendt nyhetsbrev med aktuell informasjon, nye kurs og eventuelle endringer i regelverket.

Tankkurs
Vi arrangerer ikke lenger tankkurs da dette faller utenfor vårt kjernområde som er konsentrert rundt vår spesialkompetanse på termiske energisystemer. Mer informasjon.

Kontakt: Norsk Tanksikkerhet Forening
www.tanksikkerhet.no
epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
tlf 35 55 29 99.