NE 100 år jubileumsbokNorsk Energi var 100 år i 2016, og i den forbindelse har vi laget en historiebok som tar for seg det historiske bakteppet for virksomheten, hvordan organisasjonen har utviklet seg og en beskrivelse av en rekke av de viktigste prosjektene vi har vært med på. 
(Last ned boken som pdf-fil eller klikk på bildet til høyre)

 

  • Etablert 16. mars 1916 under navnet Norsk Dampkjelforening
  • Stiftet av papir- og celluloseindustrien for å samle ekspertise på energispørsmål
    på ett sted
  • 1918: Åpnet for medlemmer fra andre industrigrener
  • 1984: Navnet endret til Kjelforeningen – Norsk Energi
  • 1986: Gjøvikkontoret etablert
  • 1987: Kontoret i Bergen etablert
  • (1995): Overgang fra ”non profit”-virksomhet til ordinær forretningsdrift
  • 2005: Navnet endret til Norsk Energi

hoffsveien

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.