Energimerking og energivurdering av tekniske anlegg

energimerkingFaksimile fra energimerking.no

Det har siden 2010 vært krav om energimerking og utstedelse av attest for alle yrkesbygg over 1000 m2, samt boliger og yrkesbygg som skal selges eller leies ut.

Norsk Energi er kvalifiserte til å utføre energimerking av alt fra større kontor- og næringsbygg til privatboliger, i henhold til NS3031 og Enovas retningslinjer.

I 2010 kom også krav om energivurdering av anlegg for å sikre at store varme-, kjøle- og ventilasjonsanlegg får et minimum av tilsyn og tiltaksvurderinger. Norsk Energi har siden ordningen trådte i kraft utarbeidet en rekke energivurderinger av tekniske anlegg. Energivurderingen resulterer i et utfylt attest som sendes inn til Enova.

For best mulig effektivitet kan både energimerking og energivurdering av tekniske anlegg gjennomføres parallelt.

Lenker:
http://energimerking.no/

Faksimile fra www.energimerking.no Faksimile fra www.energimerking.no

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.