Avdeling Gjøvik

Ansatte ved avdelingskontoret på Gjøvik bistår lokale og andre oppdragsgivere innenfor alle de tre arbeidsområdene i Norsk Energi: energi, miljø og sikkerhet.

Vi arbeider mye med oppdrag knyttet til energieffektivisering, energi- og miljøledelse, forbedring av damp- og kondensatsystemer og fjernvarmeutbygging.

Avdelingens medarbeidere dekker til sammen et bredt kompetansefelt innenfor termisk energi. Ved behov samarbeider vi også nært med Norsk Energis øvrige avdelinger.

Norsk Energi på Gjøvik har adresse:
Strandgata 13 A, 2815 Gjøvik - telefon +47 22 06 18 00.

Relaterte saker:
Disse karene utgjør en av Gjøviks best bevarte hemmeligheter, Oppland Arbeiderblad 281216.

Tveiten, Jon Tveiten, Jon

Administrerende direktør

Ulland, Oddbjørn Ulland, Oddbjørn

Spesialrådgiver

Myklestad, Hans Magnus Myklestad, Hans Magnus

Seniorrådgiver, Nestleder

Wadahl, Stian Wadahl, Stian

Seniorrådgiver

Sandvold, Knut Sandvold, Knut

Spesialrådgiver

Stensby, Jan Erik Stensby, Jan Erik

Seniorrådgiver

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.