Avdeling Bergen

Avdeling Bergen arbeider innen alle tre hovedområdene i Norsk Energi: energi, miljø og sikkerhet, med særlig vekt på fjernvarme, damp- og kondensatsystemer og bygg VVS. Naturgass er et annet viktig arbeidsområde.

Avdelingen har i flere år vært sterkt involvert i fjernvarmeutbyggingen i Bergen, blant annet gjennom prosjektering og oppfølging av et stort antall kundesentraler.

Avdelingens medarbeidere dekker til sammen et bredt kompetansefelt innenfor termisk energi. Ved behov samarbeider den også nært med Norsk Energis øvrige avdelinger.

Her finner du Norsk Energi i Bergen:
Damsgårdsveien 131, 5160 Laksevåg +47 22 06 18 00.

Sigvartsen, Tove Sigvartsen, Tove

Avdelingsleder

Dåvøy, Odd Werner Dåvøy, Odd Werner

Spesialrådgiver

Haugen, Jan-Ove Haugen, Jan-Ove

Spesialrådgiver, Nestleder

Eide, Anders H. Eide, Anders H.

Spesialrådgiver

Rusten, Claire Rusten, Claire

Seniorrådgiver

Arntzen, Jarl Ove Arntzen, Jarl Ove

Rådgiver

Schei, Inge Schei, Inge

Seniorrådgiver

Aspelund, Geir Aspelund, Geir

Seniorrådgiver

Næss, Bjørn Christian Næss, Bjørn Christian

Seniorrådgiver

Storesund, Stian Storesund, Stian

Rådgiver

SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.